Hjemmelaget Gulrotkake
dette er den beste gulrotkaka jeg noensinne har laga,oppskrifta er fra min kusine i USA1 ¼ kopper vegetabilsk olje
4 egg, ved romtemperatur
1 ts ren vanilje ekstrakt
2 ¾ kopper hvetemel
2 ts malt kanel
¼ ts muskat
2 ts natron
1 ½ ts salt
1 kopp rosiner
1 kopp hakkede valnøtter
5 dl revet gulrot
Varm ovnen til 180 grader .
Forbered og smør to runde former
Pisk sukker, olje , vanilje og egg i mixmaster til kremaktig masse,tilsett mel , kanel , muskat , natron og salt .
Sett mikseren på lav hastighet , sakte legge i de tørre ingrediensene . Fjern bollen fra mikseren og ha i rosiner , nøtter og gulrøtter .
Fordel røren likt mellom panner . Stek i 55 til 60 minutter eller til den slipper formen .
La kakene avkjøles helt på rist .
Kremostfyll
1 pakke kremost, Philladelfia(200 gr)
200 smør
5-800 gr melis
1 ts vaniljeekstrakt
Bruk romtemperatur smør. Bland smør,kremost og vanilje i mikser 1-2 minutter .til det fullt innarbeidet. Ha i melis, en kopp om gangen, til fyllet er lyst og kremaktig.
200 smør
5-800 gr melis
1 ts vaniljeekstrakt
Bruk romtemperatur smør. Bland smør,kremost og vanilje i mikser 1-2 minutter .til det fullt innarbeidet. Ha i melis, en kopp om gangen, til fyllet er lyst og kremaktig.