Kaker

Hjemmelaget Gulrotkake
dette er den beste gulrotkaka jeg noensinne har laga,oppskrifta er fra min kusine i USA

2 kopper sukker
1 ¼ kopper vegetabilsk olje
4  egg, ved romtemperatur
1 ts ren vanilje ekstrakt
2 ¾ kopper hvetemel
2 ts malt kanel
¼ ts muskat
2 ts natron
1 ½ ts salt
1 kopp rosiner
1 kopp hakkede valnøtter
5 dl revet gulrot


gjør sånn :
Varm ovnen til 180 grader .
Forbered og smør to runde former 
Pisk sukker, olje , vanilje og egg i mixmaster til kremaktig masse,
tilsett  mel , kanel , muskat , natron og salt .
Sett  mikseren på lav hastighet , sakte legge i de tørre ingrediensene . Fjern bollen fra mikseren og ha i rosiner , nøtter og gulrøtter .
Fordel røren likt mellom panner . Stek i 55 til 60 minutter eller til den slipper formen .
La kakene avkjøles helt på rist .

Kremostfyll 
1 pakke kremost, Philladelfia(200 gr) 
200 smør 
5-800 gr melis
1 ts vaniljeekstrakt

Bruk  romtemperatur smør. Bland smør,kremost og vanilje i mikser  1-2 minutter .til det fullt innarbeidet.  Ha i melis, en kopp om gangen, til fyllet  er lyst og kremaktig.