Quiche Provencale
500g mel
2 egg
1 dl salt vann
Quiche mixture:
100g Fresh cream
2 egg
2 dl Melk
Salt og pepper, urter du har
Fyll:
1 quash
1 rød paprika
1 grønn paprika
1løk
Salt & pepper,litt urter
Stek lett paprikaen og løk ,la squashen komme med .Legg fyllet på lettstekt paiform,slå over alt godt blandt i egg melk,krem,husk å krydre .
Stek i ovn på midium varme til ferdig (30 minutt).
Spansk omelett ca 8 stk
6 ss olivenolje
potetrester , poteter, skrelt og skåret i skiver
1 gul løk, i skiver
1 ts salt
1/4 ts pepper
8 store egg
I en bolle, bland sammen 4 ss olje, poteter, løk, 1/2 ts salt, og pepper godt blandet medolje.
Varm godt 2 ss olje i en stekepanne ,redusere varmen til middels lav, tilsett potetblandingen .
stekes til møre i ca 20minutter.
I mellomtiden, visp egg og litt salt ,bland godt i den varme potetene , ha litt olje i pannen og på høy varme har du i det hele
Rist pannen og jevne godt ut,skru ned varmen og pass på at det blir fint jyllenbrunt . Pass på at egg kommer hele tiden ned i pannen,så etter et pat minutter ,skyv omeletten på et flatt lokk og skyv den tilbake med bunnen opp ,stek og rist så den ikke brenner seg Skyv omelett på en tallerken og la avkjøles i opptil 15 minutter.
Skjær i porsjonsstørrelser ,skiver eller du kan skjære i terninger og stikke tannpirkere i dem for en forrett
Enjoy!
Stek i ovn på midium varme til ferdig (30 minutt).
Spansk omelett ca 8 stk
6 ss olivenolje
potetrester , poteter, skrelt og skåret i skiver
1 gul løk, i skiver
1 ts salt
1/4 ts pepper
8 store egg
I en bolle, bland sammen 4 ss olje, poteter, løk, 1/2 ts salt, og pepper godt blandet medolje.
Varm godt 2 ss olje i en stekepanne ,redusere varmen til middels lav, tilsett potetblandingen .
stekes til møre i ca 20minutter.
I mellomtiden, visp egg og litt salt ,bland godt i den varme potetene , ha litt olje i pannen og på høy varme har du i det hele
Rist pannen og jevne godt ut,skru ned varmen og pass på at det blir fint jyllenbrunt . Pass på at egg kommer hele tiden ned i pannen,så etter et pat minutter ,skyv omeletten på et flatt lokk og skyv den tilbake med bunnen opp ,stek og rist så den ikke brenner seg Skyv omelett på en tallerken og la avkjøles i opptil 15 minutter.
Skjær i porsjonsstørrelser ,skiver eller du kan skjære i terninger og stikke tannpirkere i dem for en forrett
Enjoy!